lauantai 11. elokuuta 2012

Parhaat vippisivustot - Hyödyllisiä linkkejä kun haet pikavippiä

Tänne listaan nyt kaikki parhaat vippisivustot eli täältä löydät kaikki hyödylliset linkit jos olet vipin tarpeessa. Muistathan että vippejä kannattaa hakea vain kun tarvitset rahaa nopeasti tilillesi, ei vain sen takia että niitä jaetaan hyvinkin auliisti. Ja vipitkin toki täytyy siis maksaa ajallaan takaisin, vaikka tosin monet vippipaikat kyllä suostuvat antamaan lisäaikaa pikavippisi takaisinmaksuun jos tilanne sitä vaatii..

Parhaat ja hyödylliset pikavippilinkit


  • http://www.lainaanetista.com/. Tältä sivustolta löydät kaikki netin parhaat ja edullisimmat lainat, tarvitsitpa sitten pientä vippiä tai vaikkapa suurempaakin lainaa. Pikalainoja löydät täältä aina satasen lainoista useiden tuhansien eurojen lainoihin.
  • http://www.pienlainayhdistys.fi/. Suomen pienlainayhdistyksen sivuilta löydät viimeisintä tietoa liittyen pikavippeihin ja muihin pienlainoihin. Siletä voit lukea mm. pienlainatoiminnan eettiset säännöt joita kaikkien vippejä tarjoavien firmojen tulisi noudattaa.
  • http://fi.wikipedia.org/wiki/Pienlaina. Wikipedian artikkelista koskien pienlainoja löydät niinikään yleistietoa koskien summaltaan pieniä lainoja joita Suomalaisille kuluttajille tarjotaan.

Tässäpä oli nyt vähän teille linkkejä jotka kannattaa käydä läpi kun olette pikavippiä tai vaikkapa sitten kulutusluottoa hakemassa.

Hauskaa kesän jatkoa kaikille lukijoilleni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti