torstai 31. toukokuuta 2012

Vippi ilman luottotietoja 2012?

Voitko saada vipin ilman luottotietoja vuonna 2012 ja jos niin mistä? Monet rahantarpeessa olevat luottotietonsa menettäneet pohtivat että voivatko he saada pikavipin ilman luottotietoja. Fakta on että pikavippialalla toimii myös yrittäjiä jotka eivät tarkista uusien asiakkaidensa luottotietoja ja täten toden totta myös luottotiedottomille henkilöille myönnetään vippejä 2012.

Mistä hakea vippi kun luottotiedot menneet?


Tähän on vaikea antaa mitään yksiselitteistä vastausta koska jotkut vippipaikat tarkistavat hakijoiden luottotiedot kun osa taas ei sitä tee. Voit vain kokeilla vipin hakemista eri paikoista ja jos se onnistuu niin silloin olet mitä ilmeisemmin löytänyt vippipaikan joka ei tarkista kyseisiä tietoja kun haet pikalainaa. Mm. Uusi Vippi sekä Lainaa Netistä verkkosivustot listaavat lukuisia Suomalaisten suosimia vippipaikkoja.

Lainaa muualta ilman luototietoja?


Jotkut testit ovat osoittaneet että myös kulutusluottoja myönnettäessä ei aina tarkisteta luottoa hakevan henkilön luottotietoja. Toisin sanoen henkilö voi siis mahdollisesti saada jopa tuhansia euroja lainaa jos hän sattuu hakemaan kulutusluottoa oikeasta paikasta.

Kaiken kaikkiaan voidaan todeta että kuten aikaisempinakin vuosina, myös vuonna 2012 vipin voi saada myös ilman luottotietoja. Vaikka vippipaikat yleensä väittävätkin ne tarkistavansa niin näin ei ikävä kyllä aina todellisuudessa ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti